Band

Følg Hilstad Idrettslag:

Danseweekend i Velfjord

Dans med oss

24.-25. mai

 

Vårens band er klare, og vi er glad for å kunne presentere Pia Pihlgrens og Anne Nørdsti!

Begge har spilt her før, og vi håper dere er like fornøyde som oss.

 

Pia Pihlgren

 

Pia Pihlgrens er et friskt og spilleglad danseband fra Värmland i Sverge, som ble startet i begynnelsen av 1990-tallet. De har spilt rundt omkring i både Sverige og Norge. Frontfigur i bandet er norske Pia Pihlgren som i sin ungdom emigrerte fra Surnadal til Sverige.


Etter å ha fartet i 10 år rundt på veien, valgte bandet imidlertid å ta en pause. Å spille på heltid hadde satt sine spor. I tillegg hadde de hatt flere plateutgivelser som også ble testet på Svensktoppen. I fellesskap bestemte de seg for å roe det hele ned og spille mer på hobbynivå. MEN; årene går fort og én gang musiker, alltid musiker - nå føler Pia Pihlgrens for en ny dyst. De vil ut og spille igjen - "på ordentlig"!


Pia Pihlgrens gir publikum et bredt utvalg av rock, swing og countryinspirerte ballader. For tida jobbes det hektisk i studio med ny plate, og bandet har mye på gang utover våren og sommeren. Pia Pihlgrens ser fram imot å treffe igjen sine gamle fans, men også treffe nye, med mange morsomme dansekvelder i framtida.

 

Hjemmeside | Facebook | Spotify

 

Anne Nørdsti

 

Anne Nørdsti ga ut sitt første album i 2004, og har siden den gang etablert seg som en av Norges største artister i krysningspunktet mellom Danseband og Country. Anne har solgt over 180 000 album, var den første kvinnelige artisten som vant Spellemannsprisen i kategorien «Danseorkester». 6 nominasjoner har det blitt, hun har mottatt 11 gull/ platinaplater og vunnet 3 Gullsko for «Årets Danseband». Hun har turnert land og strand rundt, i kriker og kroker, og har for lengst passert 800 konserter!

 

Anne Nørdsti er kjent for å gi alt fra scena. Hun har en formidlingsevne som gjør henne helt unik. Hun er for det meste sprudlende og energisk, men evner også å være varm og nær. Hun engasjerer både hjertet og dansefoten, så lytt, nyt eller ta deg en svingom, enten det er på dansegulvet eller stuegulvet!

 

Hjemmeside | Facebook | Spotify

13.-14. september

Vi er glade for å ha Fernandoz og Jannez hos oss på Gimle i september.

 

Fernandoz

 

Fernandoz. Mer kommer snart

 

Hjemmeside | Facebook | Spotify

 

Jannez

 

Jannez. Mer kommer snart

 

Hjemmeside | Facebook | Spotify